programma ek schaatsen

Kjeld Nuis komt komend weekend op de EK afstanden in Thialf wel op de 1000 meter in actie. In Utrecht begint het marathonpeloton aan de derde editie van de Trachitol Trophy en wordt er bepaald wie er als eerste in de leiderspakken mogen rijdenDoor de coronaperikelen zijn er vorig seizoen geen wedstrijden verreden en is de Trachitol Trophy niet doorgegaan.


Isu Ek Allround Sprint Schaatsen Nl

Alle uitslagen van de wereldbeker schaatsen in Noorwegen.

. MEET EN VERBETER JE SCHAATSPRESTATIES MET DE SPRINT APP. Komende wedstrijden 7-9 januari. Bekijk meer videos op schaatsennlvideo.

Download de Sprint app en meet jouw prestaties op het ijs. De EK afstanden zijn vanaf vrijdag live te volgen bij de NOS. EK-voorronde fifa ranglijst.

In het Noorse Stavanger staat vandaag de laatste dag van de tweede wereldbeker van het nog prille schaatsseizoen op het programma. Programma alle sporten medailles en uitslagen. ISU EK Afstanden via NOSnl 15 januari.

Hij is de vervanger van Hein Otterspeer die niet deelneemt aan de. Schaatsen judo golf esports snooker zeilen zwemmen boksen. Op vrijdag beginnen we om 1850 uur met de teamsprint voor vrouwen en de ploegenachtervolging voor mannen.

Programma alle sporten medailles en uitslagen. Schaatsen judo golf esports snooker zeilen zwemmen boksen. Een uitdagende app voor alle schaatsers en skaters in Nederland.

Marathon Cup 9 in Heerenveen. EK afstanden live bij de NOS. EK-voorronde fifa ranglijst.


G6uqntspno7q1m


Tijdschema Ek Afstanden Schaatsen Live Op Tv En Online


Fo Eitqy68oohm


0dcc3kkyvawzfm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel